szerző:
Tóth Richárd
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mozgalmakat kell építeni, mert az ellenzék pártjai ebben a formában megbuktak. A parlamentből az utcára kell vinni a politikát, ha valaki sikeresen akar fellépni Orbán Viktor ellen. Mindezt úgy, hogy közben ömleni fog a gyűlölet. Ez a hvg.hu közéleti podcastja.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Tudja, mi a Fülke? Hallgatta már? Van véleménye róla? Segítsen nekünk, töltse ki kérdőívünket. Köszönjük!

A Fülke vendége ezen a héten Antal Attila, az ELTE-ÁJK Politikatudományi Intézetének oktatója, valamint a Politikatörténet Intézet munkatársa. Vele beszélgettünk a Figyelő Soros-listájáról, az ellenzék bukásáról és esélyeiről, városról és vidékről, az utcai politizálásról és gyűlöletről.

Központi témán volt, hogy egy ilyen brutális választási győzelem után miért tekerte tovább a Fidesz a gyűlöletkampányt.

A gyűlöletkampány felpörgetésével számolhatunk, ami történelmi bűne a kormányzatnak.

Itt találja legújabb adásunkat:

 Ha Soundcloudon hallgatná meg adásainkat, itt érheti el:


Kérjük, hogy azalábbi rövid kérdőívvel segítse munkánkat!

-

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!