szerző:
hvg.hu

Hétfőn sokkolta a közéletet és külön a felcsútiakat az ország gázszerelője, Mészáros Lőrinc, hogy lemond.

Indokként Orbán Viktor jó barátja azt hozta fel, hogy az üzleti életre koncentrálhasson. „Az irányításom alatt lévő tőzsdei vállalatok jelentős tranzakciók előtt állnak, gazdasági érdekeltségeim átfogó szervezeti átalakuláson mennek keresztül, amelyek tulajdonosként teljes embert igényelnek, így lehetetlenné teszik, hogy az üzleti élet mellett közfeladataimnak is eleget tegyek” – mondta akkor Mészáros.

Távollétében Mészáros Lőrinc levelét az alpolgármester, Mészáros László olvasta fel a keddi rendkívüli testületi ülésen, akiből nagy eséllyel polgármester lesz:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!