szerző:
hvg.hu

Órákig küzdöttek a lángok megfékezésén a főváros XIII. kerületében, ahol egy 3 ezer négyzetméteres raktárépület gyulladt ki.

Ahogy szerdán beszámoltunk róla, kigyulladt és leégett a Ramiris Europe Kft. raktára a budapesti Frangepán utcában. A füstöt egész Budapestről, és az agglomeráció egy részéből is látni lehetett.

A helyszínen több mint 50 tűzoltó dolgozott azon, hogy megakadályozza a lángok átterjedését a szomszédos épületekre, a tüzet végül délutánra sikerült körülhatárolni, az utómunkák azonban még csütörtök délelőtt is tartottak.

A tűz oka egyelőre ismeretlen, az ügyben eljárás indult.  

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!