szerző:
hvg.hu

Hónapok óta pletykálják, hogy Axl Rose és Slash kibékülésével visszatérhet a klasszikus felállású Guns N' Roses, és most újabb jelek mutatnak erre.

Nemhogy nem cáfolták az esetleges újraegyesülésről szóló híreszteléseket az érintett felek, de még fokozzák is a kíváncsiságot: novemberben a Guns N' Roses hivatalos webshopjában kezdtek el olyan termékeket árulni, amelyek az eredeti bandatagok arcképeit tartalmazzák.

Most pedig a hivatalos weblapjukon jelent meg az Appetite for Destruction-éra logója, ami azért nagy szó, mert Axl Rose és Slash között régóta ment a csata a banda szerzői jogaival kapcsolatban.

A Consequence of Sound forrásai szerint a zenekar az újraegyesülést készíti elő, ami egy turné kereteiben valósulhat meg. Állítólag a 2016-os Coachellán térnének vissza, és mivel a fesztivál fellépőit januárban jelentik be, hamarosan megtudhatjuk, van-e alapja a pletykáknak.

A zenekar a klasszikus felállásban 1993-ban koncertezett utoljára, Argentínában, íme egy videó a fellépésről:

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!