Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Megérkezett a végső előzetes és a soundtrack első száma az ősz leginkább várt sorozatához. Október végére kár mást tervezni a Stranger Things-maraton helyett.

Alig pár hét, és felkerül a Stranger Things teljes második évada a Netflixre, amelyhez a korábbi ízelítők után befutott a végső trailer is, ami az eddigi legtöbb részletet fedi fel az amerikai kisváros, Indiana lakóinak újabb természetfeletti kalandjaiból.

A Stranger Things 2 október 27-től lesz elérhető teljes egészében, addig is érdemes belehallgatni az új évad ismét kiválónak ígérkező soundtrackjébe is.

Ettől Spielberg, Carpenter és Stephen King egymás vállán sír a gyönyörtől

Létezik olyan, hogy egy tribute-banda majdnem olyan élményt, vagy még nagyobbat ad, mint az eredeti zenekar? Elnézve a Stranger Things sorozat szűnni nem akaró sikerét, ilyen igenis megtörténhet. De a nosztalgián, a klasszikus filmek felidézésén kívül miért is vált a nyár legnagyobb tévés dobásává néhány kisvárosi kamasz szörnyüldözése?

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.