szerző:
hvg.hu

Már Budapesten kéne lennie Jospeh Paintsilnek, az FTC fiatal támadójának, de a maláriás játékosról semmit nem tud a klubja. A belga Genk szerint viszont már az övék a 19 éves tehetség.

Ahogy pénteken megírtuk, Joseph Paintsil, az FTC 19 éves ghánai támadója maláriás, Ghánában kezelik. Az Index írja, hogy a klub vezetése nem tudja elérni, pedig az orvosok ígéretet tettek a kapcsolatfelvételre - Paintsilnek már Budapesten kéne lennie a szerződése alapján. Ugyanakkor az FTC igen tehetséges csatára iránt érdeklődik a belga Genk is, a belgák már tényként beszélnek arról, hozzájuk szerződik a fiatal játékos.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!