szerző:
hvg.hu

A Samsung Galaxy S4 több funkcióját is megkapja elődje, a Galaxy S III derül ki egy kiszivárgott szoftverfrissítésből.

A Galaxy S4-ről szóló részletes tesztünkben is ismertetett legfontosabb szolgáltatások és funkciók – így például a szemmel való irányíthatóság – ugyan nem kerül bele a Galaxy S III-ba, de az új modellben több tulajdonságát is megkapja az előd. Ez derül ki a Galaxy S III-hoz készült Android 4.2.2 szoftververzióból, ami ugyan hivatalosan még nem tölthető le, de a SamMobile már hozzájutott.

Az S III-ra érkező újdonságok közt van az S Voice új verziója, a többféle képernyőfeloldási lehetőség, az új beállítások menü és még néhány dolog, melyeket az alábbi videón láthatunk felsorolva.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!