szerző:
hvg.hu

Összemérték az iPhone 6s Plus és a Galaxy S7 erejét, hogy kiderüljön, melyik a gyorsabb készülék.

Lassan egy hónapja, hogy a Samsung hivatalosan is bemutatta az általunk is tesztelt Galaxy S7-et, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a különböző tech-vloggerek és oldalak a legkülönbözőbb tesztekben mérték össze tudását a nagy konkurens legjobb termékével, az iPhone 6s Plus készülékkel. Készítettek már törés- és vízállóság-tesztet, de arra is fény derült, melyiknek jobb a kamerája. Ezúttal azt nézték meg, az S7 edge vagy a 6s Plus processzora az erősebb.

A PhoneBuff YouTube-csatornára feltöltött videóban ugyanaz volt a koncepció, mint az iPhone 6s Plus és a Galaxy Note5 összehasonlításakor: első körben a telefonon lévő összes alkalmazást megnyitni, majd a másik körben leellenőrizni a működésüket és bezárni azokat.

Már a videó elején is látszik, hogy a Samsung készüléke egy picivel lemaradva követi az iPhone-t, a kör végére azonban látványos, 16 másodperces a különbség a két telefon között. A második kör végére ez még tovább növekedett, így a teszt végére tetemes, 41 másodperces hátrány jött össze.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!