szerző:
hvg.hu

Biztos vannak előnyei és hátrányai is a dupla randinak, de aki inkább a pozitívumot látja benne, annak érdemes letöltenie az alkalmazást és néha ránézni.

Természetesen nincs olyan sok felhasználója, mint a Tindernek, de alakul az Androidra és iPhone-ra is ingyenes Double társkereső alkalmazás közössége is, magyarokat is láttunk rajta. Épp ezért ez egy olyan app, amit érdemes letölteni és később néha ránézni, hiszen egyre többen lesznek rajta. Ez garantálható, mert bár a dizájn és a működés teljesen ugyanaz, mint a Tindernél, de a koppintás mellett akad egy remek ötlet is: dupla randit lehet vele szervezni.

©

A facebookos regisztráció után annyi a különbség a Tinderhez képest, hogy egy ismerősünket meg kell hívni párunknak – sőt, több párunk is lehet –, akivel/akikkel szintén párokat lehet jobbra húzással lájkolni, balra húzással pedig diszlájkolni. Ha mindkét oldalon legalább egy-egy kölcsönös lájk van, akkor találat is van, és kezdődhet négyesben a chatelés és az ismerkedés, majd ha megvan a szimpátia, a dupla randi megbeszélése.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!