szerző:
hvg.hu

Egy 90 gigabájtos meglepetéssel készült idén Valentin-napra a Vodafone. Egyetlen feltétel van: egy-két napon belül kell elhasználni.

Bár Bálint-napi meglepetésnek készült, a Vodafone ügyfelei saját maguk választhatják meg, hogy a hónapban melyik napon kívánják igénybe venni a szolgáltató 90 gigás meglepetését. A kedvezményt az App Store-ból és a Google Play áruházból is ingyenesen letölthető My Vodafone alkalmazásban lehet beállítani.

A meghatározott Red és Go tarifákhoz, illetve 2018. január 31. előtt aktivált hangalapú feltöltőkártyákhoz kérhető komoly mennyiségű, ingyenes mobilinternetes adatforgalmat az aktiválást követő nap éjfélig belföldön és az Európai Unióban lehet felhasználni. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy ha valaki idejekorán regisztrál (például éjfél után pár perccel), akkor lényegében két teljes nap áll rendelkezésre a 90 giga elhasználására.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Tech

Erről tudjon: 4 napon át ingyen lesz a korlátlan internet a Telekomnál

Jövő péntektől négy napon át korlátlan belföldi adatot ad a Telekom havidíjas mobilinternet előfizetőinek. A különleges kedvezmény háttere, hogy a Telekom azon a hétvégén ügyfelszolgálati rendszereit bővíti és fejleszti, így csak korlátozottan tudják majd kiszolgálni az ügyfeleket.

hvg.hu Tech

24 órán át ingyen lesz a mobilinternet a Telenornál

A Telekom után a Telenor is átfogó rendszerfejlesztést jelentett be erre a hétvégére. És ők is korlátlan neteléréssel kárpótolják az ügyfeleket. A Vodánál most 90 gigányi forgalom jár ingyenesen.