MTI Gazdaság

Felaprózzák a Richter-papírokat

A Richter Gedeon Nyrt. a Fővárosi Törvényszék végzésével bejegyezte a társaság 18 637 486 darab, egyenként 1000 forint névértékű dematerializált névre szóló törzsrészvényét a névérték tizedelésével – közölte a társaság csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

MTI Vállalkozás

Növekedéssel számol a Richter

Nem változtatott a korábban közölt éves árbevétel-előrejelzésén a Richter, összességében 3 százalékos, euróban számolt növekedéssel számol.

MTI Vállalkozás

Jól kezdte az évet a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. 19,050 milliárd forint konszolidált adózott eredményt ért el az év első három hónapjában, ami 2,441 milliárd forinttal, 14,7 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit, és megegyezik az anyavállalat tulajdonosaira jutó adózott eredménnyel - közölte a társaság csütörtökön a tőzsde honlapján.

MTI Vállalkozás

Nőtt a Richter profitja

Kis mértékben emelkedett tavaly a Richter Gedeon Nyrt. nyeresége és bevételei is nőttek a társaság csütörtökön közzétett tőzsdei gyorsjelentése szerint.

hvg.hu Gazdaság

Orbánék intézkedéseire panaszkodik a Richter vezére

A Richter bevételeinek 90 százaléka már nem Magyarországról származik - közölte a cég vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. Bogsch Erik arról is beszélt, hogy a kormányzati intézkedések nem kedveztek a társaságnak.

MTI Vállalkozás

Jó eredmények: nőtt a Richter nyeresége a negyedik negyedévben

A Richter Gedeon Nyrt. adózott nyeresége 2011-ben éves összehasonlításban 23,8 százalékkal 49,26 milliárd forintra csökkent, de a negyedik negyedévben évben 27,2 százalékkal 8,87 milliárd forintra emelkedett - jelentette a társaság a BÉT honlapján kedden közzétett nemzetközi számviteli szabályok (IFRS) szerint számolt konszolidált gyorsjelentésben.

hvg.hu Plázs

"Az ölében sírtam": nők, akiket kitüntettek

November 25-én első alkalommal adták át a Richter Gedeon Nyrt. és Rácz Zsuzsa író által alapított Aranyanyu Díjat pedagógus, orvosnő és egészségügyi szakdolgozó kategóriában.

hvg.hu Gazdaság

Bogsch Erik: "most isszuk meg a túlértékelt forint levét"

Most érzi meg az ország a korábbi túlértékelt forint negatív hatásait, a reális euróárfolyam valahol 290 körül lenne - véli Bogsch Erik, a Richter elnök-vezérigazgatója. A cég számára elfogadhatatlan, hogy nincs érdemi egyeztetés a kormány és a gyógyszergyártók között - írja az Mfor.hu.

MTI Gazdaság

Nőtt a Richter nyeresége

A harmadik negyedévben 20,6 milliárd forint volt a Richter Gedeon Nyrt. adózott nyeresége, ami 5,9 százalékkal magasabb a 2010 azonos időszakinál, miközben az árbevétele 7,8 százalékkal 72,4 milliárd forintra csökkent.

hvg.hu Gazdaság

Drágulhatnak a gyógyszerek

Félő, hogy a gyógyszeripar a cukorgyártás sorsára jut, vagyis Magyarországon elhal a kutatás-fejlesztés és a termelés - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Bosch Erik. A Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a rossz helyzet ellenére a cég fenntartja a termelést és a kutatás-fejlesztést is Magyarországon, de a bevételkiesést valahogy kompenzálnia kell.

MTI Gazdaság

Negyvenmillió dollárt kaphat a pernyertes Richter

A Richter Gedeon Nyrt. megnyerte a lengyel Polpharma tranzakció meghiúsulása miatt indított pert, és a választott bírósági ítélet alapján az amszterdami bejegyzésű Genefar BV 40 millió dollárt köteles fizetni a magyar cégnek - közölte a BÉT honlapján kedden a magyar gyógyszergyártó társaság.

MTI Gazdaság

Saját részvényeit veszi a Richter

Megkezdte a Richter Gedeon Nyrt. saját részvényeinek vásárlását a legutóbbi, szerdán bejelentett megbízás alapján - közölte a társaság pénteken a BÉT honlapján.

MTI Itthon

Orbán Viktor kitüntette a Richter Gedeon elnökét

A Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével tüntette ki Gelsey Vilmost, a Richter Gedeon Nyrt. elnökét, az Unicredit Bank főtanácsadóját Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az Országházban.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk