szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Meghan Markle csak azt csinálta, amit minden átlagos ember tesz: becsukta maga után az ajtót. Az internet mégis odáig van ezért.

Vajon Meghan Markle végiggondolta, hogy, amikor megérkezett a Királyi Művészeti Akadémia Oceania című kiállításának megnyitójára, egyetlen kézmozdulattal történelmet ír? Vélhetően nem, és csupán reflexből csukta be maga mögött a kocsija ajtaját.

Mert, hogy ez a sofőr feladata lett volna, a brit király család tagjai maguktól nem tesznek ilyen felesleges mozdulatot, kinyitják nekik az ajtót és be is csukják utánuk. Így érthető, hogy a Twitteren az emberek teljesen odáig vannak meg vissza a gesztustól: van olyan, aki azt írta, hogy más hivatalban lévő hercegnőt még sosem látott így viselkedni, mások humorosan megjegyzik, hogy ha Meghan Markle a továbbiakban is így viselkedik, akkor itt hamarosan emberek vesztik el az állasaikat.

Egyes vélemények szerint azonban Meghan Markle sem intézkedett volna ennyire öntörvényűen, ha a sofőr időben az ő oldalán termett volna. Így viszont a legkézenfekvőbb megoldásnak a saját erőfeszítés bizonyult.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szerdától ismét nagyot emelkedik az üzemanyagok ára

Szerdától ismét nagyot emelkedik az üzemanyagok ára

Kásler Miklós elmondta, hogyan látja a nőket

Kásler Miklós elmondta, hogyan látja a nőket

Kigyulladt egy busz Ácson, házakat is elértek a lángjai

Kigyulladt egy busz Ácson, házakat is elértek a lángjai