szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Herczeg Ágnes magyar borszakértő a nemzetközi "The Future 50" díj elnyerésével a világ legkiemelkedőbb új generációs borszakértőinek listájára került – jelentette be a WSET (Wine & Spirit Education Trust) és az IWSC (International Wine & Spirit Competition).

A  "The Future 50"  a WSET és az IWSC közös nemzetközi elismerése  a fiatal szakmai generáció legjobb bor-, párlat- és szaké szakértőinek.

Több mint 600 pályázó közül választotta ki a rangos szakmai zsűri, hogy kiket tart a jövő generáció nemzetközileg is meghatározó szakembereinek bor, szaké és párlat kategóriákban. Herczeg Ágnes többek között azért részesült a megtisztelő elismerésben, mert az elmúlt három évben kimagasló eredményeket ért el tanácsadói- és  oktatói munkájával, továbbá jelentős szerepet vállal az ágazati innovációk, és a társadalmi felelősségvállalás terén.

©

Herczeg Ágnes 2010-ben szerezte meg Londonban a WSET diplomáját. Idehaza 2015-ben az Év női vállalkozója címmel ismerték el tevékenységét. Herczeg Ágnes a Metropolitan Egyetem WSET képzésének szakmai vezetője és az egyetem magisztrátusának a tagja, a Decanter World Wine Award, az International Wine Challenge, a Bacchus Wine International Challenge nemzetközi borversenyek bírálója, valamint a Lidl Magyarország, és számos borászat borstratégiai tanácsadója. A bor- és párlat szakmában tevékenykedő női pályatársait a Women of the Vine and Spirits tagjaként támogatja és mentorálja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így forgatja fel Afrika szarvát egy Nobel-békedíjas

Így forgatja fel Afrika szarvát egy Nobel-békedíjas

Nyomasztó marad az időjárás a hétvégén, de legalább havazhat

Nyomasztó marad az időjárás a hétvégén, de legalább havazhat

Újabb 159 milliárd forintot osztott szét a kormány, papíron a gazdaság védelmére

Újabb 159 milliárd forintot osztott szét a kormány, papíron a gazdaság védelmére