szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Úgy volt ekkora mázlija, hogy évente csak néhány szelvényt ad fel.

Egy hónapja, március 28-án sorsolták ki az ötös lottó 63 éves történetének legnagyobb nyereményét érő számokat: egyvalaki a 20, 33, 39, 50, 64 számsorral elvitte a 6 milliárd 431 millió 516 ezer 10 forintot.

A játékos a Blikk cikke szerint néhány napja jelentkezett a Szerencsejáték Zrt.-nél, és kitöltötte az úgynevezett nagynyertes kérdőívet, amelyen több dolgot is elárult magáról – a neve felfedése nélkül.

Kiderült róla, hogy vidéken adta fel a nyertes szelvényt, amelyet egyedül játszott meg, a számokat pedig véletlenszerűen választotta ki. A sorsolást követően az internetről értesült arról, hogy nyert: szóhoz sem jutott, annyira meglepődött amikor rájött, hogy a kisorsolt számok mindegyikét eltalálta. Elsőként a párját értesítette a hírről.

Bár azok többsége, akik nagy nyereménynek örülhetnek, általában több éve, évtizede játszanak, az ötös lottó rekorder nyertese évente csak néhány alkalommal ad fel szelvényt, így semmiféle stratégiáról, rituáléról nem tudott beszámolni.

Azt is elárulta: arra számít, hogy teljesen megváltozik az élete, és a nyeremény hatással lesz baráti és családi kapcsolataira is.

Autót és lakást biztosan vásárol majd a pénzből, de befektetni is tervez – ehhez pénzügyi befektető segítségét fogja kérni. Hozzátette azt is, hogy szűkebb családjának is juttat az összegből.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pár kérdés után rögtönzött kordonozással védték a minisztereket a Szájerről kérdező újságíróktól

Pár kérdés után rögtönzött kordonozással védték a minisztereket a Szájerről kérdező újságíróktól

Több országban tombol a kanyaró, újra felbukkant a gyermekbénulás

Több országban tombol a kanyaró, újra felbukkant a gyermekbénulás

Koronavírus: Meghalt 154 beteg, és 3951 új fertőzöttet találtak

Koronavírus: Meghalt 154 beteg, és 3951 új fertőzöttet találtak