szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pénteken lesz Bogdán László temetése, csütörtökön este pedig virrasztást tartanak a házánál.

Virrasztással egybekötött közös imádkozást és emlékezést tartanak a tragikus körülmények között elhunyt Bogdán László lelki üdvéért a polgármester családi házánál csütörtök este Cserdiben – tájékoztatta a család a RomNetet.

A portál bejegyzése szerint Bogdán László temetése július 24-én pénteken délelőtt 11 órakor lesz Cserdiben, a falu temetőjében. Korábban úgy tájékoztattak, hogy csütörtökön helyezik végső nyugalomra a polgármestert.

A gyászszertartás előtt pénteken 10 órától a falu polgármesteri hivatala mögötti téren misét celebrálnak az elhunyt lelki üdvéért, majd a katolikus gyászszertartást követően a családtagok közösségi megemlékezést tartanak, amelyen a felkért barátok mondanak beszédet.

Bogdán Lászlót cigány szokás szerint zeneszóval kísérik utolsó útjára.

Cserdi polgármestere a múlt hét kedden hunyt el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG360 hvg360

"Gyerekre nem vágyom. Van nekem egy falunyi"

Bogdán László, Cserdi kedden elhunyt polgármestere pár éve M. Kiss Csabának mesélt önmagáról, gyerekkoráról, a környezetről, ahol nevelkedett, meghatározó pillanatokról és emberekről. Egy-egy villanásnyi cselekvés, mégis összeáll belőle annak az embernek a világa, aki saját és sajátos eszközeivel, de belevágott egy közösség életének átalakításába. A Boldogságkönyvből mi három részletet választottunk ki, ezekkel búcsúzunk tőle.

Audival húzták a tartálykocsit a havas emelkedőn – videó

Audival húzták a tartálykocsit a havas emelkedőn – videó

Se töltő, se fülhallgató nincs a Samsung Galaxy S21-ek dobozában

Se töltő, se fülhallgató nincs a Samsung Galaxy S21-ek dobozában

India megkezdte a világ legnagyobb oltási kampányát

India megkezdte a világ legnagyobb oltási kampányát