szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A december 6-i ünnepséget eleve nem lett volna szabad megtartani.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Koronavírussal fertőzött Mikulás látogatta meg december 6-án ünnepségre a belgiumi Antwerpen mellett fekvő Mol település idősotthonát, ami után 75 embernél – 61 gondozottnál és a személyzet 14 tagjánál – mutatták ki a fertőzést – adta hírül az RTBF.

A portál azt írja, hogy a Mikulás viselt maszkot, és nem ő osztotta ki az ajándékokat.

Mikulás az intenzíven - vajon ez már sok lesz a gyerekeknek?

A brit egészségügyi szolgálat karácsonyi reklámfilmje amilyen megható, annyira megrázó.

Az RTBF a telepüés polgármesterére hivtakozva azt ítja, hogy a fertőzöttek közül csak egy ember szorul gép ilélegeztetésre.

Az önkormányzat szerint súlyos mulasztás történt, a rendőrség pedig nyomoz, mert az ünnepséget nem is lett volna szabad megtartani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mit tegyen a szülő, ha azt gyanítja, hogy koronavírusos a gyereke?

Mit tegyen a szülő, ha azt gyanítja, hogy koronavírusos a gyereke?

A kiszáradás miatt találtak meg egy tavaly vízbe ejtett iPhone-t

A kiszáradás miatt találtak meg egy tavaly vízbe ejtett iPhone-t

Új androidos funkció jön, ami szólni fog, ha sétálás közben is mobilozunk

Új androidos funkció jön, ami szólni fog, ha sétálás közben is mobilozunk