szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Apától, nagyapától, dédnagyapától búcsúznak.

Az eddigi hivatalos megemlékezéseket személyesebbre váltották a brit királyi család tagjai, akik bensőséges, eddig még soha nem publikált fotókkal emlékeznek Fülöp hercegre, pontosabban Fülöpre, az apára, nagyapára, dédnagyapára. A családi fotóalbumból válogatott Károly herceg és Vilmos herceg is.

Az egyik képen a királynő és a férje a hét dédunokával látható, a fotót 2018 nyarán készítették. A királyi párnak azóta három dédunokája született még, és negyedik is úton van.

©️ The Duchess of Cambridge

Posted by The Royal Family on Wednesday, 14 April 2021

A múlt pénteken 99 éves korában elhunyt Fülöp hercegtől szombaton vesznek végső búcsút. A temetésen a járványügyi szabályok miatt mindössze harmincan vehetnek részt.

Meghalt Fülöp - a brit monarchia elvesztette a mesebeli hercegét

Alig néhány hónappal a századik születésnapja előtt meghalt Fülöp herceg, Erzsébet királynő férje és támasza. Egy hosszú, kalandokban és szolgálatban gazdag élet ért véget, és a brit monarchia elveszítette az egyik legfontosabb tartóoszlopát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!