szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az euró bevezetéséhez "nem a sprinter, hanem inkább a maratonfutó taktikájára van szükség" – véli Mugur Isarescu. a román jegybank vezetője.

A Román Nemzeti Bank (BNR) "kiegyensúlyozott álláspontot" képvisel az euró bevezetésével kapcsolatban – írja a Maszolra hivatkozva a Napi.hu.

A jegybank kormányzója arra is felhívta a figyelmet, ha túl hamar vezetnék be az eurót, akkor a román gazdaságnak ugyanolyan súlyos problémákkal kellene szembenéznie, mint anno a görögnek.

A bukaresti kormány 2024-re tűzte ki a valutacsere időpontját.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb 30 napra felfüggesztették a gödi polgármestert

Újabb 30 napra felfüggesztették a gödi polgármestert

Napos, szeles idő várható, nyugaton zivatarokkal

Napos, szeles idő várható, nyugaton zivatarokkal

Melyik is a leggyorsabb Tesla jelenleg? – videó

Melyik is a leggyorsabb Tesla jelenleg? – videó