szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem tudja, mibe nyúlt - mondták a képviselőre utalva.

Megtámadták Szél Bernadett munkatársait – írta a képviselő a Facebookon, és az esetről készült videót megosztotta Facebook-oldalán

Szél április végén jelentette be, hogy feljelentést tesz, mert Zsámbékon egy hulladéklerakó rekultivációját végző cég szerinte törvénytelenséget követhet el.

Csütörtök délelőtt szintén Zsámbékon jártak a képviselő munkatársai, további anyagokat gyűjtöttek. Mint írta, a közterületről fényképező kollégáihoz három biztonsági őr és a telep vezetője mentek oda, akik nem engedték el az autót. Az autója ajtaját feltépve azt magyarázták nekik, hogy „nagyon komoly következményei lesznek annak”, amit a képviselő csinál, és egyébként sem tudja, mibe nyúlt.

Az ügy miatt a képviselő jogi csapata feljelentést tesz.

Megtámadták a kollégáimat! Ma délelőtt a munkatársaim Zsámbékon gyűjtöttek további anyagokat az ott zajló...

Közzétette: Szél Bernadett – 2021. május 6., csütörtök

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!