szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Seungchan Lee tervezőasztalán megálmodott lámpa jó példa a...

A Seungchan Lee tervezőasztalán megálmodott lámpa jó példa a számítógépet lakberendezési tárgyként kezelő koncepcióra: az állólámpa állványra szerelt komputer minden oldala egy-egy OLED (különösen nagy felbontású) színes kijelző, ami vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakozik a világhálóra. A kijelzőkön tetszőleges tartalom jelenhet meg: családi fotók követhetik egymást megadott időközökben, óra, aktuális időjárás vagy akár egy a bútorokhoz illő minta is kitehető ide. A képernyők üzenőfalként is használhatók, ahol a családtagok egymásnak hagyhatnak feljegyzéseket, de akár az e-mailek is letölthetők.

A PC-lámpa azonban ennél többet is tud; zenehallgatásra is kiváló, az interneten például több ezer tematikus rádióadó kínálatából lehet válogatni. A masina kezelőszervei is extravagánsak, az irányítás a vezeték nélküli billentyűzetről vagy a leginkább egy tollra emlékeztető egérrel történhet.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!