szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

3 millió FtMindössze 3 millió forintból Miskolcon használt, de jó...

3 millió Ft
Mindössze 3 millió forintból Miskolcon használt, de jó állapotú önkormányzati lakáshoz lehet hozzájutni. Igaz, ezért a pénzért mindössze a bérleti jogát kapja meg a vevő az 50 négyzetméteres, egyszobás, szép házban lévő lakásnak.

3,3 millió Ft
200 ezer forinttal kérnek többet egy 1980-ban épült házban lévő, 43 négyzetméteres lakásért. A mindössze 74 ezer forintos négyzetméterár oka, hogy az ingatlan Budapesttől 60 kilométerre, Táborfalván van.

3,5 millió Ft 
Ennyi pénzből Baranya megye kedvelt fürdővárosában, Harkányban saját apartmanhoz juthatunk. A hirdetés szerint a 20 négyzetméteres, 1975-ben épült házban lévő ingatlan a fürdő szomszédságában van. 

3,5 millió Ft
A harkányi apartman áráért Budapesten mindössze egy belvárosi, 26 négyzetméteres önkormányzati lakás bérleti jogára futja.

3,7 millió Ft
Szigetszentmiklóson - Budapest kedvelt agglomerációjában - saját tulajdonú, 2004-ben épült házban lévő, jó állapotú lakást kínálnak ezért a rendkívül kedvező árért. Bár a hirdetés csábító, a négyzetméterár mégis 280 ezer forint felett van, ugyanis a lakás mindössze 13 négyzetméteres.

3,9 millió Ft
Budapesten is találni 4 millió forint alatt saját tulajdonú ingatlant: egy 25 négyzetméteres, X. kerületi szobakonyhás lakást ugyanis 3,9 milliós irányáron hirdettek meg. A hirdetés szövege azért árulkodó: „Azoknak ajánlom a lakást, akik megbirkóznak a környezetükkel”. A fémből készült, több pontos hevederzárral felszerelt dupla bejárati ajtó is jelzi, mi az oka a mindössze 156 ezer forintos négyzetméterárnak.       

3,9 millió Ft
Budapesten a VII. kerületben is találni ennyiért eladó lakást, mégpedig laminált parkettával, frissen festett falakkal, új műanyag ablakokkal. Mindezt a belvárosban, az Almássy téren. Ezért azonban lichthofra nyíló ablakot, illetve 10 négyzetméter alapterületet kap a vevő, amit - a 3,8 méteres belmagasságnak köszönhetően - egy 5 négyzetméteres galéria egészít ki.

  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!