szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Mindössze 130 négyzetméternyi terület állt rendelkezésre, ebből valóban a...

Mindössze 130 négyzetméternyi terület állt rendelkezésre, ebből valóban a maximumot hozta ki  Endo Shuhei  tervező-csapata. (Az 1960-ban született építész 1988-ban hozta létre tervező-stúdióját, nem csak tervez, hanem több intézményben oktat is.)

A húsz méter hosszú és 1,5-4 méter széles ház kialakításához figyelembe kellett venni a telek adottságait - gyakorlatilag a domboldalba vágott teraszon kellett elhelyezni az épületet. A végeredmény a képeken látható, az bizonyos, hogy európai szemnek kissé szokatlan megoldásokat alkalmazott a tervező.
VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az USA legfontosabb alelnöke, majd első elnöknője lehet Kamala Harris

Az USA legfontosabb alelnöke, majd első elnöknője lehet Kamala Harris

Párbeszéd: Teljesen kamu adatokkal is kitölthető a Nemzeti Konzultáció

Párbeszéd: Teljesen kamu adatokkal is kitölthető a Nemzeti Konzultáció

Novembertől kapható a vadonatúj Xbox

Novembertől kapható a vadonatúj Xbox