szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

KockalámpaA modern, hangulatos lámpatest feketére lakkozott fémből készült.

Kockalámpa

A modern, hangulatos lámpatest feketére lakkozott fémből készült. A kocka formájú lámpások oldalain kivágott, virágot formázó motívumok láthatók; a dekoráció a mécsesek hangulatát idézi, ám a fényt nem gyertyaláng, hanem napelemmel működő izzó szolgáltatja. A kapcsolóval ellátott lámpa 13x13 centi; pálcára is felfüggeszthető. Ára 8 ezer forint.

Dekoratív állólámpa

A bejárati ajtók közelébe, vagy a járda mellé ajánlott állólámpák a tölgyfa tuskókra emlékeztetnek. A betétek szatinált üveg hatását keltik, kellemesen megszűrik a fényt. A lámpa napközben feltöltődik energiával, sötétedéskor pedig automatikusan bekapcsol. Magassága 26,5, átmérője 6 centiméter. Négy darab ára 10 ezer forint.


 
Íves lámpácska

A virág kaspókban is jól mutató, 30 centi magas íves lámpácska a napközben tárolt energiát sötétedéskor enyhe világításként adja vissza. Vasból és műanyagból készül. Ára 2600 forint.


 
Napelemes házszám

Ez a házszám a Nap energiájának köszönhetően sötétben világít. A lámpatest nemesacélból készült, akril üveglap betéttel, melyre egyszerűen felragaszthatók a számok vagy betűk (ezek a csomagban megtalálhatók). Méretei: 24x21x7 centiméter. Ára 15 ezer forint.

Napelemes járólap

A lapos, nehéz palatáblákat egyenletes felületre a virágágyás vagy fű közé célszerű elhelyezni. A négyzetes formába illesztett napelemes világító izzók a szatinált üveg hatású műanyag lap alatt találhatók. Sötétedéskor automatikusan bekapcsolnak. A járólap 20x20 centiméter. Darabja 8500 forint.

Modern lámpa mozgásérzékelővel

A nemesacélból és üvegből készült modern lámpa nappal magába gyűjti a Nap energiáját, alkonyatkor a napelemek bekapcsolnak, és mintegy 8 órán keresztül kellemes, borostyánszínben világítanak. További extra a mozgásérzékelő, amely 30 másodpercre bekapcsolja a fehér LED-fényt, amint valaki megközelíti a lámpát, vagy elhalad mellette. A lámparúd állítható magasságú (18-77 cm). Ára 14 ezer forint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!