szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az Allee 46.000 négyzetméter bevásárló- és szabadidős területet, 7.

Az Allee 46.000 négyzetméter bevásárló- és szabadidős területet, 7.000 négyzetméter "A" kategóriás irodaterületet, illetve a közel 90 lakásból álló Simplon Udvart foglalja magában, a teljes befektetés értéke 200 millió euró.

A kereskedelmi egységek háromnegyede, míg a lakások 80 százaléka már bérlőre, illetve vevőre talált - mondta Maarten de Jong. Az irodák bérbe adását most kezdik el, de már számos megkeresés van - mondta el Baross Pál, az ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója.

Az irodák bérleti díja 13-14 euró, a kereskedelmi egységeké 28-30 euró között lesz havonta négyzetméterenként. A Simplon udvar 35-130 négyzetméter közötti lakásainak értékesítője az Otthon Centrum, a lakásokat 500.000 és 520.000 forint közötti négyzetméteráron árulják.
 
A fejlesztés miatt módosul a környék közlekedése is: a felszíni forgalom enyhítésére a fejlesztő alagutat hoz létre a Bercsényi utca alatt, a Kőrösy utcát pedig sétálóutcává alakítják át, és közparkot hoznak létre.
 
A jelenlegi gazdasági környezetben nagy sikernek számít, hogy időben, késés nélkül haladnak az építkezéssel, hiszen nem sok fejlesztésről hallható mostanában, amelyet nem halasztanak el - mondta Baross Pál.
 
Az ING Real Estate ingatlancsoport a világ vezető ingatlanvállalatai közé tartozik, Magyarországon 2001 óta van jelen. Összesen 50 milliárd forintot fektetett be különböző irodai, kereskedelmi és lakóprojektek fejlesztésébe.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Heten álltak oda átadni a szentendrei bicikliutat

Heten álltak oda átadni a szentendrei bicikliutat

Király Linda koronavírusos volt

Király Linda koronavírusos volt

Palkovicsék „finomhangolnák” az alapkutatások finanszírozását

Palkovicsék „finomhangolnák” az alapkutatások finanszírozását