szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Könnyed, légies, és szellős levegős nyaralót tervezett a svéd WRB iroda, amelyből csodálatos kilátás nyílik a...


Könnyed, légies, és szellős levegős nyaralót tervezett a svéd WRB iroda, amelyből csodálatos kilátás nyílik a Balti-tengerre és nem mellesleg ezzel az épületével a cég a Swedish Wood Award-ot is bezsebelte. A Trosa mellett található faház külső borításaként deszkákat használtak, amelyek között azonban réseket hagytak – így a pihenők egyszerre élvezhetik a kilátást, míg a szobákba a megszokottnál jóval több természetes fény jut. Az időjárástól függ, hogy a két részre osztott faház melyik részét érdemes inkább használni: télen a jól szigetelt és gyorsan felfűthető barátságos lakórészben, míg nyáron a verandán és a hallban akár egy nagyobb társaság is elfér.


[[ Oldaltörés (Még több fotó a szép tengerparti házról) ]]

Forrás: trendir.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!