szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Végső kiárusítást tart a budapesti Domus, az első, igazán nagy bútor szakáruház, az üzletet ugyanis bezárják.

Végső kiárusítást tart a budapesti Domus, az első, igazán nagy bútor szakáruház, az üzletet ugyanis bezárják. - közölte a Világgazdaság. A FOTEX csoport ingatlanjainak kiadását és hasznosítását végző Sigma Portfóliókezelő és Ingatlantanácsadó Kft. szerint a 10 ezer négyzetméteres ingatlant kiadásra kínálják, hogy mi működik majd benne, még nem tudni – tették hozzá a cég képviselője a VG érdeklődésére.

©

A lap utal arra, hogy a hálózat korábbi egységeinek egy részét a TESCO bérli, pár áruház pedig kínai üzletházként üzemel tovább. Jelenlegi információk szerint az előbbire nem sok esély van. „Tesco áruház a Róbert Károly körúton biztosan nem lesz, a Domus áruházként ismert helyszínen a lánc nem tervezi újabb egység nyitását” – tájékoztatta a lapot Iglódi-Csató Judit, a Tesco-Global Áruházak Zrt. kommunikációs igazgatója.

Ha valóban nem találnak bérlőt, akkor biztosan lebontják az épületet, amely egyébként régen nem alkalmas igazán semmire sem. Akár irodaház is lehet a helyén vagy valamilyen más szakáruház. Még az sem kizárt, hogy az üres telket évekig nézegethetjük majd.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!