szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az ausztriai Amstettenben jövő év elején megkezdik Josef Fritzl házánál a pince teljes elzárását.

Az ausztriai Amstettenben jövő év elején megkezdik Josef Fritzl házánál a pince teljes elzárását. A tervek szerint betont öntenek a mintegy 18 négyzetméteres alagsorba - közölte a The Daily Mail.

The Daily Mail
©

A férfi 24 évig tartotta fogva lányát, többször megerőszakolta, s annak három gyermekét is elzárta a külvilág elől. Tavaly ítélték el, már börtönben tölti büntetését.

AP

Azért betonozzák be a pincét, hogy soha, senki ne nézhesse meg, hol történtek a szörnyűségek. Ma gyakorlatilag turista látványosság lett a ház és környéke, egyes fiatalokból álló csoportok pedig partikat, bulikat is rendeztek, kihasználva, hogy az egyik ajtón könnyen bejuthattak - írta a brit lap.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!