szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Design Terminál veszi át az eddigi Gödör Klub működtetését, mivel az eddigi üzemeltető szerződése lejárt.

A Design Terminál veszi át az eddigi Gödör Klub működtetését, mivel az eddigi üzemeltető szerződése lejárt.

©

A programszervezéssel Muraközy Pétert bízták meg - közölte Englert Róbert, a Design Terminál Nonprofit Kft. ügyvezetője keddi sajtótájékoztatóján. Elmondta: a klub programjainak szervezésével a Volt fesztivál és a Balaton Sound programigazgatóját, Muraközy Pétert bízták meg. A vezetőt a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Vagyonkezelő Központja, valamint a Design Terminál Nonprofit Kft. nevezte ki.

©

Muraközy Péter a sajtótájékoztatón kiemelte: feladata a klub eddigi profiljának megtartása mellett a Design Terminállal történő együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználása és a Gödör-beruházás befejezésének a koordinálása.

Az intézményt eddig üzemeltető Unico Kft. vezetői a tájékoztatón közölték: a Gödör Klub elnevezés használatát az új működtetők számára nem engedélyezik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!