szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Szakmai konferencián mutatták be a Debreceni Labdarúgó Akadémia (DLA) tevékenységét és céljait hétfőn Debrecenben...

©

Szakmai konferencián mutatták be a Debreceni Labdarúgó Akadémia (DLA) tevékenységét és céljait hétfőn Debrecenben, majd letették az edzőkomplexumának alapkövét.

Kósa Lajos, Debrecen polgármestere a konferencia megnyitó beszédében elmondta: a Debrecen-Pallagon 1,15 milliárd forintból megépülő létesítmény 13 hektáros területén nyolc füves és egy műfüves pálya, illetve több kispálya épül. Ezen túl egy csaknem kétezer négyzetméteres épületegyüttesben kapnak majd helyet az öltözők, illetve a további kiszolgálóhelyiségek.

Herczeg András, a DLA igazgatója bemutatta a régiót behálózó alközpontok rendszerét, amellyel Kelet-Magyarország és a határon túli területek fiatal tehetségeit próbálják a debreceni akadémiába becsatornázni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!