szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Rendőrök költözhetnek zuglói bérlakásokba jövőre. Ezt kapták idén karácsonyra.

Rendőrök költözhetnek zuglói bérlakásokba jövőre. Ezt kapták idén karácsonyra. Január 1-jétől 26 rendőrcsalád költözik be az önkormányzat tulajdonában lévő bérlakásokba, közülük 14 család a Sárrét parki ingatlanokba - közölte a zuglói önkormányzat.

 

A Belügyminisztérium és a fővárosi önkormányzat 2011. augusztus 31-én írt alá megállapodást 120 - a zuglói önkormányzat közigazgatási területén található - lakás kedvező feltételek melletti bérbeadására rendőrök számára. A további lakások bérbeadása is folyamatosan zajlik majd 2012-ben, a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál szolgálatot teljesítő rendőrök részére - áll az önkormányzat közleményében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!