Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Arról továbbra is lehet vitatkozni, hogy finom/jó-e a whisky, de hogy szép-e, arról az alábbi fotók megtekintése után már kevésbé.
Ernie Button fotós olyat tett, amit nem illik: különféle whiskyket töltött néhány pohárba, majd hagyta kiszáradni őket. Az IFL Science magyarázata szerint ahogy az ital párologni kezdett, nőtt az etanol-koncentráció, a folyadék peremvonala pedig mozgásnak indult. Ahogy ez visszahúzódott, az alábbi mintázatok rakódtak le.