Tetszett a cikk?

Csáki György, a Magyar Posta Rt. elnöke szerint a tavalyi országgyűlési választások előtt "ál-MSZP-s röplapok" is érkeztek Ausztriából Magyarországra; a HVG e heti száma szerint a kérdéses teherautók Orbán Viktor akkori miniszterelnök kampányleveleit szállították. A Fidesz csütörtökön tiltakozott Csáki állítása ellen, s jelezte, jogi lépéseket tesz az ügyben.

A HVG értesülése szerint tavaly április 17-én a soproni határátkelőnél 11 teherautó kelt át a magyar-osztrák határon, járművenként 65 ezer darab, Orbán Viktor akkori miniszterelnök által aláírt kampánylevéllel. A HVG szerint azonban egy tizenkettedik teherautó csak később, április 19-én lépte át a határt, mivel még Ausztriában karambolozott.
Kovács László szocialista pártelnök tavaly április 19-én, az országgyűlési választások második fordulója előtt azt feltételezte, hogy a szállítmány szocialistákat gyalázó szórólapokat tartalmaz. Kijelentése miatt a szocialista politikust a Fidesz perbe fogta, Kovács a személyiségi jogi pert márciusban jogerősen elvesztette. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rasszista rajzok miatt nem adnak ki többet hat Dr. Seuss-könyvet

Rasszista rajzok miatt nem adnak ki többet hat Dr. Seuss-könyvet

Egyhetes razzia jön az utakon – főleg a biztonsági öv használatát nézik

Egyhetes razzia jön az utakon – főleg a biztonsági öv használatát nézik

Fidesz és Néppárt: szappanopera a brüsszeli buborékban

Fidesz és Néppárt: szappanopera a brüsszeli buborékban