Tetszett a cikk?

Nem határoz az Országgyűlés hétfőn a paksi atomerőműben történt üzemzavart, a Pannonplast Rt. részvényei megvásárlásának körülményeit, illetve az óvoda- és iskolabezárásokat vizsgáló parlamenti bizottságok felállításáról, ugyanakkor a két utóbbi testületről szóló viták egy részét lefolytatják a képviselők.

Mivel az Országgyűlés egyik esetben sem szavazta meg a házszabálytól való eltérést, nem születik döntés a bizottságok felállításáról. A paksi atomerőműben történt üzemzavart és a Pannonplast Rt. részvényei megvásárlásának körülményeit vizsgáló bizottságok felállítását a Fidesz, az óvoda- és iskolabezárásokat vizsgáló testület felállítását az MDF kezdeményezte.
Megszavazta viszont az Országgyűlés azt a két napirend-kiegészítési indítványt, mely arra vonatkozott, hogy a Pannonplast Rt. részvényeinek megvásárlását vizsgáló bizottság felállításáról az általános, az óvoda- és iskolabezárásokat vizsgáló testületről a részletes vitát a nyári szünet előtti utolsó ülésnapon lefolytassa a Ház. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A szlovák államfőnek nem tetszik az orosz vakcina

A szlovák államfőnek nem tetszik az orosz vakcina

A számok azt mutatják: most kezd belendülni a harmadik hullám

A számok azt mutatják: most kezd belendülni a harmadik hullám

Egyhetes razzia jön az utakon – főleg a biztonsági öv használatát nézik

Egyhetes razzia jön az utakon – főleg a biztonsági öv használatát nézik