Tetszett a cikk?

A kisebbik kormánypárt továbbra is ragaszkodik a jövő évre elfogadott személyi jövedelemadó-tábla bevezetéséhez. Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke szerint e tekintetben nincs lehetőség kompromisszumra.

Az SZDSZ nem tárgyal semmilyen kompromisszumos javaslatról és úgy ítéli meg, hogy e tekintetben nincs szükség, és részükről nincs is lehetőség kompromisszumra - közölte az SZDSZ elnöke a párt keddi, budapesti ügyvivői testületi ülésének szünetében. Az adóelképzelésekkel kapcsolatban a jövő héten kezdődhetnek meg az egyeztetések.
A kormányprogram teljesítése és a két koalíciós párt által elfogadott adótábla az, ami mellett az SZDSZ kiáll - mondta Kuncze Gábor, aki szerint most a gazdaságnak kell az első helyen lennie, és utána lehet a megtermelt javakat olyan területek javítására fordítani, ahol az szükséges. Azokra a sajtóhírekre reagálva, amelyek szerint a kormányfő több miniszterrel együtt megállapodott egyebek közt a lakásépítési támogatások kedvezményeiről, illetve az 53. heti nyugdíjról, azt mondta: "mégiscsak van mozgástér a költségvetésben". (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Városokat fenyeget a Pacaya vulkánból kiáramló láva – videó

Városokat fenyeget a Pacaya vulkánból kiáramló láva – videó

A Szuperliga alelnöke elismerte, nem indulhat el a sorozat

A Szuperliga alelnöke elismerte, nem indulhat el a sorozat

Közel 900 lóerős lett a Ferrari F8 Tributo

Közel 900 lóerős lett a Ferrari F8 Tributo