Tetszett a cikk?

Hitelrontásért beperli Gyárfás Tamást a magyar profi labdarúgó-bajnokság közvetítési jogait birtokló Football Duó kft. ügyvezető-igazgatója.

Bodnár György szerint Gyárfás Tamás, a Nap TV producere félrevezette a közvéleményt a mérkőzések adataival kapcsolatban, s kijelentéseivel jelentősen rontotta a közvetítési jogok értékesíthetőségét. Gyárfás Tamás erre reagálva azt mondta: a honi sportéletben viszonylag ritka, hogy a megítélésbeli különbségeket a felek a bíróságon tisztázzák, de ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy jobb az NB I színvonala, mint gondolom, alávetem magam a jogerős határozatnak.
A Magyar Televízió kuratóriuma szeptember 18-ai ülésén egyhangúlag elutasította az Arany Ászok Liga mérkőzéseinek közvetítéséről szóló szerződéstervezetet. Az MLL válaszlépésként egy nappal később úgy döntött: további határozatig semmilyen országos tv-csatorna nem engedhető be az NB I-es, illetve NB I/B-s találkozókra. Az elmúlt két hétvégén az ATV közvetített élvonalbeli mérkőzéseket, a vita Bodnár György és Gyárfás Tamás között ezek nézettségéről alakult ki. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lángosért állt sorba, betörték az NB1-es kézilabda edző orrát

Lángosért állt sorba, betörték az NB1-es kézilabda edző orrát

Nem volt elég biztonságos az étel, egy ideig nem üzemelt a Theo Papa

Nem volt elég biztonságos az étel, egy ideig nem üzemelt a Theo Papa

Koronavírus: újabb rekordok dőltek Ukrajnában

Koronavírus: újabb rekordok dőltek Ukrajnában