Tetszett a cikk?

A büntetést a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriuma az áprilisban az elnökség jóváhagyása nélkül kötött reklámszerződések miatt róhatja ki az MTV Rt. elnökére.

"Szankciót nyilvánvalóan fogunk alkalmazni" - mondta Czeglédi László, a kuratórium elnöke, de sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta az MTI többmilliós összegről szóló értesülését. Hozzátette azonban, hogy az utolsó nagykuratóriumi ülésen nem volt vita a felelősségre vonás szükségességéről, ezért a nagykuratórium következő ülésén valószínűleg javaslatot is tesznek majd az intézmény elnökére és menedzsmentjére vonatkozó fegyelmi szabályzatra.A kuratórium elnöksége október 30-án rendelt el azonnali hatállyal vizsgálatot, mivel tudomására jutott, hogy a televízió vezetője a testület jóváhagyása nélkül áprilisban hosszú távú reklámidő-értékesítési szerződést kötött. Az MTV később arról tájékoztatott, hogy közös megegyezéssel felbontotta az említett szerződéseket, hozzátéve, hogy nem hozhatják nyilvánosságra az azokban szereplő három cég nevét. A felügyelő bizottság jelentése sajtóinformációk szerint Ragáts Imre felelősségét is egyértelműen megállapította az ügyben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
SZFE: Vidnyánszkyék jogszabályba ütközően írták át az egyetem működési szabályzatát

SZFE: Vidnyánszkyék jogszabályba ütközően írták át az egyetem működési szabályzatát

133 millió forint osztalékot vettek ki tavaly Kasza Tibi cégéből

133 millió forint osztalékot vettek ki tavaly Kasza Tibi cégéből

Az idősebbek több hazait esznek

Az idősebbek több hazait esznek