Tetszett a cikk?

Czeglédi László, a grémium elnöke szerint arról, hogy a kuratórium a vitatott filmvásárlás ügyében tesz-e feljelentést a tévéelnök ellen, az MTV felügyelő bizottságának jövő keddre elkészülő jelentésének ismeretében döntenek.

Egyhangú szavazással elfogadta Ragáts Imre MTV-elnök január 1-jei hatállyal benyújtott lemondását csütörtöki ülésén a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége - közölte a tanácskozást követően újságírókkal Czeglédi László, a grémium elnöke, aki azt is elmondta: várhatóan jövő hét kedden egyeztetnek az újonnan kiírandó elnöki pályázat feltételeiről. Czeglédi megemlítette: az idei év december 1-jéig ötödével sikerült csökkenteniük a köztelevízió veszteségét az előző évihez képest.Mint arról korábban a hvg.hu a HVG cikkére hivatkozva beszámolt, Ragáts Imre két hónappal megválasztása után azóta elvált felesége üzlettársának cégétől vásárolt természetfilm-sorozatot, állítólag a piaci ár háromszorosáért. Ragáts szerdán, egy nappal azelőtt, hogy a köztelevízió kuratóriumának grémiuma a vitatott szerződés ügyét napirendre tűzte volna, egészségi okokra hivatkozva bejelentette lemondását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy székesfehérvári családtól érkezett az ország fenyője a Parlamenthez

Egy székesfehérvári családtól érkezett az ország fenyője a Parlamenthez

Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele

Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele

Három kecskeméti óvodában teljes, négyben csoportos karantént rendeltek el

Három kecskeméti óvodában teljes, négyben csoportos karantént rendeltek el