Tetszett a cikk?

A tévészemélyiség levelében bejelenti, hogy "jó híre nemzetközi védelmében" beperli a Külügyminisztériumot és dr. Schmitt Pál fideszes EP-képviselőt.

"Megdöbbenve tapasztalom, hogy személyem, illetve személyem megjelenése a Brüsszel főterén felállított kiállításon oly módon járatja le Magyarországot, hogy a magyar Külügyminisztérium diplomáciai módon követ el mindent, hogy a rendezők megváltoztassák a kiállítás anyagát. A Népszabadságból értesültem arról, hogy Schmitt Pál az Európai Parlamentben napirend előtti felszólalásban kéri ugyanezt" - írta a Népszabadságnak Fehér Anett.Brüsszelben, az Európai Unió központi szerveinek otthont adó városrész szívében, az EU egyik atyjának tartott Robert Schuman egykori francia külügyminiszterről elnevezett téren - egy cirkuszi sátorban - szeptember közepe óta tekinthető meg az Images of Europe című kiállítás, amelyet a soros holland EU-elnökség tiszteletére - az Európai Bizottság támogatásával - Rem Koolhaas neves holland építész tervezett. A kiállításon az Európai Unió tagországait mutatják be meglehetősen egyedi szemmel, például a bulvársajtót leginkább foglalkoztató témák illusztrálásával.A Magyarországot bemutató fotómontázson többek közt Anettkát, Cicciolinát, Kulcsár Attilát vonultatják fel, míg a bírálók a pozitív elemek között lényegében csak a koronát és a bűvös kockát említik. Több tárgyi tévedés is található az információk között.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
6201 új fertőzött, elhunyt 108 beteg

6201 új fertőzött, elhunyt 108 beteg

„Most mindenkinek úgy marad a haja, ahogy van”

„Most mindenkinek úgy marad a haja, ahogy van”

Gyurcsány: Ez ennek a kormánynak a Waterlooja

Gyurcsány: Ez ennek a kormánynak a Waterlooja