Tetszett a cikk?

Az MDF elfogadhatatlannak tartja a sportminisztérium megszüntetésére irányuló miniszterelnöki törekvéseket, és felszólítja Gyurcsány Ferencet, hogy vonja vissza ezzel kapcsolatos javaslatát.

Gémesi György, az Országgyűlés sportbizottságának alelnöke felidézte a volt sportminiszter, Gyurcsány Ferenc Nemzeti Sportban megjelent interjúját, amelyben a politikus kijelentette: a sportminisztérium megszüntetése szakmailag és politikailag is hibás döntés lenne.Gémesi György szavai szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szavahihetősége kérdőjeleződik meg a sportminisztérium megszüntetéséről szóló döntése kapcsán. "Aki főosztályvezetői szintre ledegradálta a hivatalt (...) nem igazán a sport képviselője" - fogalmazott az MDF-es politikus. Hozzáfűzte: az MDF elfogadhatatlannak, meggondolatlannak és felelőtlennek tartja ezt a döntést.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!