szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNYI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Osztálya eljárást indított felbujtóként elkövetett két rendbeli testi sértés és rongálás bűntette megalapozott gyanúja miatt Tasnádi Péterrel szemben.

A jelenlegi adatok szerint a gyanúsított megbízásából egyik ismerőse 2001. november 10-én a főváros XII. kerületében, a Magasdűlő utcában késsel megsebesített egy férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett, majd 2004. március 3-án szintén a fővárosban a XVIII. kerület Havanna utcában súlyos sérülést okozott egy sértettnek. Szintén a gyanúsított felbujtására gyújtott fel 2004. június 8-án az éjszakai órákban Budapest XII., Diana közben egy Toyota típusú személygépkocsit.

A bűncselekményeket elkövető férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés, súlyos testi sértés és rongálás illetve más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt már folyik eljárás.

Tasnádi Péterrel szemben a Nemzeti Nyomozó Iroda 2004. októbere óta folytat eljárást közveszély okozás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogva tartása mellett.

A rendőrség által következetesen T. Péterként emlegetett Tasnádi Péter vállalkozót tavaly október 6-án vették őrizetbe, majd felbujtóként elkövetett közveszély okozással gyanúsítottak meg egy volt rendőrtiszt terepjárójának felgyújtása ügyében indított eljárásban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itthon

Tasnádi volt felesége pert nyert a Star ellen

A 2002-ben a Star magazinban megjelent cikk alkalmas volt arra, hogy sértse Marjai Judit személyiségi jogait, ezért a Fővárosi Bíróság másodfokon 600 ezer forintnyi kártérítés megfizetését rótta aki az alperesre.

Itthon

Tasnádit felmentette a bíróság

Elsőfokon felmentette a Pesti Központi Kerületi Bíróság Tasnádi Péter vállalkozót, akit adócsalással vádolt meg az ügyészség.

Hét nap

TASNÁDI ÚJRA ÜL

A négy és fél éves, jogerősen kiszabott szabadságvesztésből május elsején feltételes szabadságra bocsátott Tasnádi...

A 86 éves Sophia Loren ismét főszerepben – kijött az új filmjének előzetese

A 86 éves Sophia Loren ismét főszerepben – kijött az új filmjének előzetese

Szoboszlai a BL-ben is olyan gólt rúgott, amiről napokig fognak beszélni

Szoboszlai a BL-ben is olyan gólt rúgott, amiről napokig fognak beszélni

Orbán is felkerült Trump bűnlajstromára

Orbán is felkerült Trump bűnlajstromára