szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kisiklott a Dunaújvárosból Budapestre tartó gyorsvonat egyik kocsija a Déli pályaudvar előtti úgynevezett "váltókörzetben", de személyi sérülés nem történt - közölte a MÁV Zrt. szóvivője.

A kisiklott kocsi keresztbe fordult a sínen, ezzel eltorlaszolta a Déliből induló és oda tartó vonatok útját, így több órás késésre lehet számítani - mondta a szóvivő. A pályaudvar forgalmát a Kelenföldi pályaudvarra irányították: onnan indulnak és oda érkeznek a szerelvények.

A MÁV különbuszokat nem tud biztosítani a Kelenföldi pályaudvarra, így az utasoknak a BKV járatait kell igénybe venniük az odajutáshoz. A beleset okát még vizsgálják - tette hozzá Kavalecz Imre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Kisiklott a 4-es villamos a Moszkva téren

Kisiklott a 4-es villamos egyik szerelvénye a budapesti Moszkva téren; a balesetben senki nem sérült meg - közölte a BKV fődiszpécsere, Mihálszky Gábor.

MTI Itthon

Kisiklott a 6-os villamos

Kisiklott a 6-os villamos a XI. kerületi Budafoki és az Irinyi út kereszteződésében egy balesetben. A műszaki mentés idejére villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat - közölte a BKV fődiszpécsere.

MTI Itthon

Megint kisiklott egy villamos a Moszkva téren

Kisiklott a 4-es villamos egyik szerelvénye a budapesti Moszkva téren kora délután; a helyreállítás után azonban újabb kisiklás történt. A balesetekben senki nem sérült meg. Jelenleg a tartalék vágányt használják.

Joe Biden kisebb balesetet szenvedett

Joe Biden kisebb balesetet szenvedett

Négy autó karambolozott az M3-ason

Négy autó karambolozott az M3-ason

Egy kis őssejttapasz, némi biotinta, és máris kész a minivese

Egy kis őssejttapasz, némi biotinta, és máris kész a minivese