szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Megöltek egy hajléktalan férfit Vásárosnaményban, tetemét a romos Eötvös-kastélyban találták meg.

Az elsődleges megállapítás szerint az 58 éves hajléktalant pár nappal korábban verhették agyon ismeretlenek – véli a rendőrség.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Világ

Magyar hajléktalant öltek meg Rómában

Három román állampolgárt tartóztattak le Rómában egy magyar hajléktalan meggyilkolásának vádjával - jelentette kedden a La Repubblica című olasz lap.

MTI/hvg.hu Gazdaság

Kelet-európai hajléktalan tömegek Londonban

Többszöröse a Londonba érkező kelet-európai uniós bevándorlók száma a statisztikai kimutatásokban szereplőnél, áll abban a levélben, amelyet több londoni kerületi tanács közösen küldött a brit pénzügyminisztériumnak, felpanaszolva, hogy a hivatalos adatokra alapozott központi hozzájárulás messze nem elegendő az újonnan érkezők ellátásához.

MTI Világ

Nem maradhatnak a metróban hajléktalanok

A jövő héten nagyszabású akció kezdődik Pekingben a főbb metróállomások koldusoktól, illetve más, „nem civilizált” személyektől történő megtisztítására. Az intézkedésre az olimpiai előkészületek jegyében kerül sor.

MTI Shake

Hajléktalan lottómilliomos

Hajléktalan szállón élő, háromgyerekes, elvált anya nyert a lottón 8 millió 372 ezer 751 fontot - bő 3 milliárd forintot - Nagy-Britanniában.