szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az év utolsó napján szombati menetrend szerint, de éjszaka sűrűbben közlekedő járatokkal lehet utazni a BKV-n - közölte a közlekedési vállalat sajtóirodája.

December 31-én üzemidőben a járatok a szombati menetrend szerint közlekednek, éjjel azonban a megszokottnál sűrűbben  közlekednek az éjszakai járatok. A kisföldalatti - a korábbi évektől eltérően - szombati menetrend szerint, a teljes üzemidőben  - azaz 23 óra 10 percig - közlekedik.

Az éjszakai járatok közül a 906-os busz helyett egész éjjel 10 percenként indul majd a 6-os villamos. A fogaskerekű óránként közlekedik; a járatok a Városmajortól éjjel 0 és 4 óra között, a Széchenyi-hegyről 0 óra 20 perc és 4 óra 20 perc között indulnak - olvasható a Budapesti Közlekedési Zrt. közleményében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Combino: 600-700 millióból hűtik majd a villamosokat

Nagyobb nyitható ablakokkal és egyetlen, a középső kocsiszekrény fölé beszerelt légkondicionáló berendezéssel tervezi megoldani a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt. a Combinók hűtését; a rendszert 600-700 millió forintból lehetne megvalósítani.

HavariaPress Itthon

Nappal 270, éjszaka 350 lesz egy BKV-vonaljegy

Január elsejétõl egy utazásért 270 forintot kell fizetnünk a BKV járatain, de az éjszakai járatokra érvényes vonaljegy 350 forint lesz - értesült a HavariaPress.

HavariaPress Itthon

Újra lerobbantak a Combino villamosok

Újra műszaki vizsgálat alá kellett vetni több Combino villamost, mivel hétfőn több ilyen jármű is üzemképtelenné vált. A HavariaPress úgy tudja, a fővárosban négy Combinót kellett kiállítani a forgalomból sorozatos hibák miatt.

Kepes András Demeter Szilárdról: Ez az ember így gondolkodik

Kepes András Demeter Szilárdról: Ez az ember így gondolkodik

Bestiálisan végezték ki keresztény áldozataikat az Iszlám Államhoz köthető dzsihadisták Indonéziában

Bestiálisan végezték ki keresztény áldozataikat az Iszlám Államhoz köthető dzsihadisták Indonéziában

Újabb 159 milliárd forintot osztott szét a kormány, papíron a gazdaság védelmére

Újabb 159 milliárd forintot osztott szét a kormány, papíron a gazdaság védelmére