szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Heves megyei önkormányzat és Kazincbarcika küszöbön álló döntése biztosan átrajzolja az észak-magyarországi régió betegellátási térképét.

Szinte egy időben mindkét képviselő-testület kórház-működtetési pályázatot írt ki, így február végén vagy március elején elválik, melyik ajánlatot értékelik a legtöbbre.

Részletek a legfrissebb HVG-ben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Megmarad a Sportkórház

A Sportkórház a korábbi tervekkel ellentétben, amelyek bezárták, összevonták, illetve költöztették volna jelenlegi helyéről az intézményt, megmarad - írta a szombati Népszabadság.

MTI Itthon

Több nyilvános adat jelenik meg a kórházakról

Az Egészégbiztosítási Felügyelet minden bizonnyal márciustól teszi közzé az egészségügyi intézmények mutatóit, a hatóság honlapján egy-egy intézményről több száz adat lesz olvasható - írta hétfői számában a Napi gazdaság.

MTI Itthon

Kórházi nem a várólistákra

A kórházak állítják, hogy képtelenek eleget tenni a legújabb várólista-rendeletnek, ezért a jogszabály átmeneti felfüggesztésére kérte levélben a minisztert a Magyar Kórház Szövetség, az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesülete és a Medicina 2000 Szakorvosi Szövetség - írta csütörtöki számában a Népszabadság.

Hét nap

Kórházi széfek

Most van tárcaközi egyeztetésen az a rendelettervezet, amely módosítja az egészségügyi szolgáltatások...