szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Nem sztrájkolnak pénteken a vasutasok – ismertette a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) sztrájkbizottsága döntését Gaskó István, a VDSZSZ elnöke.

Gaskó hozzátette, hogy a sztrájkfelhívás továbbra is érvényben van. Az elnök a sztrájkbizottság döntését azzal indokolta, hogy a közlekedési kormányzat „béna kacsa, képtelen arra, hogy a konfliktusban megoldást keressen”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Eredménytelen a vasutasok tárgyalása

Ismét eredménytelenül zárult az egyeztetés a MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet bérköveteléséről, illetve a sztrájk alatt nyújtandó még elégséges szolgáltatásról.

MTI Itthon

Vasutassztrájk: a Volánnál éjfélig elfogadják a bérleteket

A Volán társaságok hétfőn éjfélig elfogadják a MÁV-Start Zrt. által kiállított érvényes bérleteket, azt követően is, hogy a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfőn 10 órakor felfüggesztette a sztrájkot - közölte a MÁV-Start.

MTI Itthon

Hétfőtől újra vasutassztrájk

A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfőn, február 25-én nulla órától folytatja a február 1-jén megkezdett és azóta többször is felfüggesztett határozatlan idejű vasutassztrájkot - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ elnöke.

MTI Itthon

A MÁV szerint kifulladt a vasutassztrájk

A MÁV úgy értékeli, hogy a hétfői vasutassztrájk kifulladt, mert a dolgozók többsége hétfőn részt vett a vasúti közlekedés lebonyolításában - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete szerint sikeres volt a sztrájk.

Itthon

Vasutassztrájk is lesz holnap?

Várhatóan éjféltől ismét megbénul a vasút: folytatja február 1. óta többször felfüggesztett gördülő sztrájkját a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete – írja a Népszabadság.

Első fokon négy év börtönt kapott a mentős orrát eltörő férfi

Első fokon négy év börtönt kapott a mentős orrát eltörő férfi

Ahol minden eldőlhet: így áll Trump és Biden a frontállamokban

Ahol minden eldőlhet: így áll Trump és Biden a frontállamokban

Már a koronavírus-járvány előtt megroppant a fővárosi lakáspiac

Már a koronavírus-járvány előtt megroppant a fővárosi lakáspiac