szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Betörők verték szét mára virradó éjjel a balatonakarattyai postát, a támadásnak a riasztó is áldozatul esett. A hivatal valószínűleg hétfőn nyit ki legközelebb.

A Magyar Posta szóvivője elmondta, hogy a betörők pénzt nem tudtak elvinni, de a hivatal berendezését tönkretették. Tomecskó Tamás közölte, hogy pénteken nem nyit ki a hivatal, az ügyfeleket valószínűleg csak hétfőn tudják fogadni. A Balatonakarattyához legközelebbi posta Balatonvilágoson van.

A postán volt riasztóberendezés, de a betörők azt is szétverték. Az okozott kár felmérése jelenleg is tart.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Betörtek Bajnai Gordon villájába

Betörők jártak vasárnap délután Bajnai Gordon, fejlesztéspolitikai kormánybiztos XII. kerületi házában. A tolvajok minden jel szerint biztosra mentek, éppen senki nem volt otthon.

MTI Itthon

Betörtek az MSZP pécsi irodájába

Ismeretlenek betörtek az MSZP pécsi irodaépületébe szerdáról csütörtökre virradóra és több értéket elvittek - közölte a szocialisták városi irodavezetője.

MTI Itthon

Betörtek az MSZP kampányirodájába

Betörtek az MSZP fonyódi kampányirodájába, és elvitték a számítógépeket, amelyeken a párt második fordulóra vonatkozó kampánystratégiáját tárolták.

Hiába az ötszázalékos áfa, a lakások nem lesznek olcsóbbak

Hiába az ötszázalékos áfa, a lakások nem lesznek olcsóbbak

Hajba kaptak az olasz kormánypártok az uniós mentőpénzen

Hajba kaptak az olasz kormánypártok az uniós mentőpénzen

Letartóztatták a ferencvárosi késelés gyanúsítottjait

Letartóztatták a ferencvárosi késelés gyanúsítottjait