Tetszett a cikk?

Hétre emelkedett azoknak az SZDSZ-eseknek a száma, akiket a Budapesti Rendőr-főkapitányság magánokirat-hamisítással gyanúsít a párt tavalyi elnökválasztó küldöttgyűlésén történt csalások miatt - értesült a Magyar Nemzet.

Öt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei küldöttet gyanúsítanak magánokirat-hamisítással. A nyomozás határideje december közepén jár le, ez az időpont azonban meghosszabbítható - tudta meg a napilap a rendőrségtől és az ügyészségtől.

Az SZDSZ tavalyi elnökválasztásán "álküldöttek", illetve szavazati joggal nem rendelkezők is voksolhattak, amelynek eredményeként az első szavazási forduló döntetlenje után másodjára Kóka Jánost választották elnöknek - emlékeztetett a Magyar Nemzet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Fodor: szétverik a pártot

Két hatalmi centrum szétveri a pártot - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke a Népszabadságnak adott nyilatkozatában. A szerdai napilapok szerint többek között Eörsi Mátyás neve is felmerült mint kompromisszumos jelölt a frakcióvezetőségre.

MTI Itthon

Pető Iván: Fodor ne induljon a frakcióvezetői posztért!

Fodor Gábor pártelnök ne induljon az SZDSZ parlamenti frakcióvezetői posztjáért; ezt Pető Iván liberális parlamenti képviselő, volt pártelnök kérte az SZDSZ ügyvivő testülete (üt), valamint a parlamenti frakció tagjainak írt, az MTI birtokába került levelében.

35 éves a tejes zacskó, amelyet a Balatonnál találtunk

35 éves a tejes zacskó, amelyet a Balatonnál találtunk

Különleges szűrőpapírt helyeznek a tengervízbe Ausztráliában

Különleges szűrőpapírt helyeznek a tengervízbe Ausztráliában

Müller Cecília: Nagyon fontos, hogy oltást kapjanak a kormánytagok és az operatív törzs

Müller Cecília: Nagyon fontos, hogy oltást kapjanak a kormánytagok és az operatív törzs