szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Én őrjöngtem volna, ha látom – ezekkel a szavakkal mesélte el édesanyja kórházi kalandját a nászúton tartózkodó Kasza Tibor egymilliós rajongótáborának.

Kasza Tibor, a Facebook egyik legnagyobb hatalmú magyar felhasználója egymilliós rajongói táborának a thaiföldi tengerpartról mesélt el egy történetet, amely a jelek szerint mélyen megrázta – ahogy azt a 444 észrevette. A nászútját töltő sztár a Föld túloldaláról keményen nekiment a magyar egészségügynek. Kasza a videó elején elmesélte, hogy cukorbeteg édesanyját péntek délután négykor trombózisgyanúval vitte be a mentő egy meg nem nevezett magyar kórházba. A mentősök a trombózisgyanú miatt fekve szállították és a fektetését javasolták, a sürgősségin azonban egyszerűen leültették egy székre, mert állítólag nem volt fekvőhelyük.

A nővérpultot Thaiföldről telefonon elérő Kasza annyit ki tudott könyörögni, hogy egy másik széket toljanak oda édesanyjának, hogy a lábát fel tudja tenni. Ott töltötte az asszony a következő 6-7 órát. Délután 4-kor került a kórházba, hajnali 1-re térhetett haza.

"Az a jó, hogy nem voltam ott, mert én biztos örjöngtem volna, ha látom, hogy 6 órája ücsörög egy faszéken" – mondta Kasza. Nem az orvosokat és az ápolókat hibáztatja, hanem a rendszert, és azért szólal meg, hogy az összes beteg érdekét védje.

Épp szombaton írta meg a Népszava, hogy minden kórházigazgatónak heti két pozitív hírt kell igazolnia. Ezzel a sztorival nehéz lesz versenyeznie a kormányzati sikerjelentések szerzőinek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ha új Mac gépe van, töltse le rá az új VLC lejátszót

Ha új Mac gépe van, töltse le rá az új VLC lejátszót

Videón is látható, ahogy egy Ford Mustanggal tetőre borulnak Nyíregyházán

Videón is látható, ahogy egy Ford Mustanggal tetőre borulnak Nyíregyházán

Akár 15 centis hóra is ébredhetünk

Akár 15 centis hóra is ébredhetünk