szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy járókelő sem állt meg, hogy segítsen, helyette végignézték, ahogy a rohamokkal küzdő férfi meghal. Végül egy ember sietett oda hozzá, de addigra már késő volt.

A Bors azt írja, egy harmincas éveiben járó férfi feküdt hétfőn Budapest VII. kerületének egyik bankfiókja előtt. Mivel a rohama volt, elesett, beverte a fejét, emiatt jókora vértócsa alakult ki körülötte. A férfi barátja telefon híján kétségbeesve próbált segítséget kérni a járókelőktől, mindenki elfordította a fejét, szó nélkül elmentek mellette.

Végül egy ember ment oda hozzájuk, ő értesítette a mentőket is, de addigra már késő volt, a kiérkező egységek nem tudtak rajta segíteni. A férfi azt mondta a lapnak, hogy dühítő volt az egész, mert nemhogy mentőt nem hívtak az arra járók, inkább undorral távolodtak el tőle.

A férfi onnan tudta, hogy epilepsziáról van szó, hogy párja hat éve küzd azzal. "Pontosan tudom, hogy mivel jár egy ilyen roham. Átéltem személyesen kétszer is a párkapcsolatunk alatt. Már jól tudom, hogyan kell kezelni, mit kell ilyenkor csinálni" – mondta.

A Borsnak az eset kapcsán a BRFK azt mondta, rendőrségi intézkedés nem történt a helyszínen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Kindle születése – Jeff Bezos életútja, 5. rész

A Kindle születése – Jeff Bezos életútja, 5. rész

Joan Laporta lett a Barcelona elnöke

Joan Laporta lett a Barcelona elnöke

Az MSZP azt kéri, hogy a kormány adjon minden magyar nőnek 10 ezer forintot

Az MSZP azt kéri, hogy a kormány adjon minden magyar nőnek 10 ezer forintot