szerző:
hvg.hu

A Ripost kiírta címlapjára, Tibi atya éttermében történt a nagy port kavart szexuális bűntény. Tibi atya cáfol, és megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Ledobta a bombát a Ripost: címlapon állította a Magyar Hírlapénál is nagyobb betűkkel, hogy Tibi atya éttermében történt az a nemi erőszak, amivel egy afgán menekültet gyanúsítanak.

A hírre Tibi atya Facebook-posztban reagált:

"1. Nincs és soha nem volt éttermem.

2. Az újság által az én kocsmámnak nevezett, mellette lévő helyhez utoljára akkor volt közöm, mikor 3 éve bepereltem őket védjegybitorlásért."

Emellett Tibi atya később hosszabb posztal fog jelentkezni, és megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Tibi atya, mellesleg az egyik legnépszerűbb magyar Facebook-karakter korábban a kormányváltás mellett kampányolt, ezért sem kedvelik a kormányközeli médiában.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!